HÄR ÄR TEAM KLOSTERMUST

FREDERIK STRÖMBERG

Spelkreatör

"... den är egentligen typ färdig, jag ska bara fixa några småsaker..."

Frederik är socialarbetare, brädspelsnörd och speldesigner. Han har arbetat inom Göteborgs och Mölndals Stad men har nu anställning på ett litet privat företag och arbetar med KBT.

Under 2019 har Frederik startat en enskild firma som heter Utspel & Insikt för att ha en egen plattform för fortsatt spel- och pusseldesign.

Som upphovsperson till Klostermust är det Frederik som står för spelmekaniken, temat och den övergripande utformningen av hela spelet.

MATTIAS DRISTIG

Förlagschef på Vildhallon

"Jag har ett GANTT-schema på gång. Jag hör av mig senare på bussen!"

Mattias har en bakgrund som fritidsledare och regional projektledare inom kulturområdet, samt har startat och driver det egna kreativa företaget Vildhallon.

Till vardags arbetar Mattias med barn och ungas kulturutbud i Borås Stad, samt håller workshops i brädspelsutveckling.

Mattias är också skaparen av partykortspelet NätTrollz! och familjestrategispelet DinoFajten.

I arbetet med Klostermust är Mattias ansvarig för projektledning, budget och försäljning.

SOFIE FÄRDIG

Spelillustratör

"Jag kan nog göra klart den idag om jag tar mig i kragen. Alternativt i morgon..."

Sofie är spelgrafiker och arbetar med 3D-modeller och illustrationer. Hon har lång erfarenhet av spelkultur, måleri och teckning.

 

Sofie är från västkusten men har rest runt en hel del på senare tid. Från 2019 är hon äntligen tillbaka på hemmaplan och har nu distansarbete på heltid med att utveckla spel (utöver Klostermust).

 

Inom Klostermust-teamet är Sofie den som omvandlar text, önskningar och halvdana skisser till grymma färdiga illustrationer.